En stor bluff till statsminister !!

Jag kan verkligen inte förstå hur man kan sitta och försvara det blåa blocket med en stor bluffmakare till statsminister! För er som inte läste aftonbladet igår, kunde man läsa om Reinfeldts underbara logik när det gäller fildelning.

För det första så sitter han längst upp och styr och ställer genom att nu har röstat fram både FRA och IPRED lagarna, som i första hand utgår ifrån att sätta dit fildelare, men det vår statminister inte ser är att han kommer att sätta dit en hel ungdoms generation genom detta och hur ser landets framtid ut då. Det fungerar inte att bara sitta och titta på dagsläget, man måste se långsiktigt!

Sen måste jag verkligen kommentera rättegången om Piratebay ! Detta är ju skrattretande .. ! Allt börjar med att USA trycker på lite och vår FEGA regering vågar inte säga emot och startar direkt en rättegång på katastrofala grunder och hur man kan sätta dit dem är totalt skrattretande eftersom de fälldes för att ha underlättat och hjälpt människor att begå brott som fildelning !!!!

Ska vi då sätta dit alla som gör något liknande som t.ex. ALLA bilföretag som gör bilar som kan gå fortare än vad man få köra på svenska vägar eller ska vi sätta dit Hela tyskland bara för de säljer bilig sprit till Svenskarna som sedan säljer till ungdomar !! Tänk efter lite egentligen.. Hur genomtänkt låter det ??

Till att avsluta dagens inlägg vill jag lägga in en textflik från gårdagens aftonblad som verkligen sätter vår statsminister i knipa :

Enligt Reifeldt´s logik rimligtvis också en ersättning per utlåning bli betalad. Hur skall annars författare få betalt? Men det kan de utländska författarna ta och glömma - för det skulle betyda en så pass tuff nota för finansminister Anders Borg att han säkert skulle bli rosenrasande av bara tanken i dessa kristider. Så både Reinfeldt och Borg väljer hellre i det tysta att vara bokdelande pirater samtidigt som de gärna sätter dit alla oss andra när vi delar filer. DET är fildelningshyckleri på så hög nivå vi kan komma.

Länk till ovanstående text: http://www.aftonbladet.se/debatt/article4954784.ab

Glöm inte bort att LOVE IS RED




Kommentarer
Postat av: anti Reinfeldt

äntligen nån som fattar att Reinfeldt inte förtjänar att vara i livet, håller med till 10000 procent och så vill jag tillägga att det här är bara EN utav alla dumma jävla idér som våran "underbara" stadsminister har kommit på.. längtar verkligen tills nästa val.

2009-05-17 @ 09:59:43
Postat av: Klok!

Hahahaha!!!!!

2009-05-23 @ 10:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0