Till alla skattebetalare

Jag ska bar fråga hur det känns att ha röstat fram en blå regering som på bara en vecka gjort av me 1 000 000 kr bara för att befria den svenska kvinnan som satt i fängelse i USA och nu kommer hon kosta oss skattebetalare ännu mera genom at sitta i våra fängelsen och leva lyx.

I går hyllades våran egoistiska statsminister bara för han lyckades få hem henne, men vad lyckades han med egentligen ?? Det ända han gjorde var att betala USA över 1 000 000 kr av skattebetalarnas pengar.. är det verkligen rätt !!??

Jag stöder en demokratisk regering där vi arbetare ska få del av landets pengar genom bidrag istället för att vi ska slänga ut pengar på männiksor som inte ens klarar av att sköta sina egna liv och vi ger stora bonusar till dem som redan har för mycket pengar.

SNÄLLA lyssna lite ni som är på det blåablockets sida !! Hela den blåaregeingens vilja är att göra det bättre för dem som är rika och öka klassskillnaderna och här i Sveriga finns det bara 11% som räknas som (rika) och resten som röstar för den blå regeringen så blir ni lurade, för dem vill inte folkets bästa... dem vill sitt egna och dem andra som lever i välfärds bästa !!

Tycker det är skamligt hur dagens styrande kan ändra så på sina lov ord som dem har gjort. Så många människor blev grund lurade när de blåa spred ut att dem skulle sänka skatten och göra svenska folket rika genom att ge dem mer i plånboken, men det har ju inte hänt, så rasa mot deras FALSKA idielogier, och stöd dem som verkligen vill Folkets bästa !!

LOVE IS RED !!

Kommentarer
Postat av: Tant Grön

Yes box!! Så sant som det är sagt! Men gillar man högerns ideologi så är ju det här precis vad man vill ha - ta från dom fattiga och ge till dom rika.



Vink! från en grön tant

2009-04-10 @ 15:19:41
URL: http://agronomefilosofa.bloggagratis.se/
Postat av: Anonym

alltid rött, alltid rätt

2009-04-10 @ 16:12:23
Postat av: Samme

På det sättet har jag aldrig tänkt. Du har fått upp mina ögon lite...

2009-04-10 @ 16:57:54
URL: http://flixxi.blogspot.com
Postat av: Lasse

På tal om falska idielogier så måste man berömma Lars Ohly som är helt emot privatiseringar och friskolor... men vars dotter går på privatskola! Pinsamt!



2009-04-20 @ 11:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0