Till dagens unga generation !!

Den svenska lågkonjunkturen kunde sett annurlunda ut.. !!

Jobbkrisen har slagit mycket hårdare i Sverige än i övriga Europa, visar nya siffror. Från maj förra året har arbetslösheten ökat nästan dubbelt så mycket här som i EU. Bland unga är utvecklingen ännu värre. Nu krävs kraftfulla åtgärder och ett riktigt krisprogram för att förhindra att situationen blir ännu värre.

Socialdemokrati står för ett fritt liv och ger dig en möjlighet att forma ditt liv själv genom utbildningar och kurser. Denna frihet gör det svenska folket kunniga och därför vi kan hålla den välfärd vi lever i. Detta vill det blåa blocket ändra och istället göra skolan bekostad och sänka alla ungdomars och studerandes bidrag så man tvingar dem att jobba och i dessa tider finns inte den möjligheten, men de förändrar inte situationen i deras ögon och totalignorerar ett blödande folk bara för att följa sin falska ideologi.

Vi i Sverige har en arbetslöshet som aldrig innan tackvare den lågkonjuktur som ligger som ett mörkt moln över världen. Detta påverkar alla människor i sammhället och framförallt vi ungdomar som snart ska studera. Denna kris som svenska folket går igenom nu skulle kunna se annorlunda ut genom att staten lade ut pengar för at bekosta delar i den svenska ekonomin och ger fler föreag möjligheten att behålla sina arbetare och kan också producera mera och samhället går runt igen , MEN våran blinda statsminister sade för ett tag sen framför mina ögon upp i regeringshuset att denna varseln och ekonomiska förändringen bland folket inte existerar. Jag sitt och kokande när han spillde galla över att detta inte är ett stort problem och åtgärder kommer inte behövas bara för han inte ser oss GRÄSRÖTTER som lider, han ser bara sig själv och de rika här i Sverige. !

Så välj sida redan nu !!
LOVE IS RED

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0