Varför får vi ungdomar alltid lida?

Hur svårt kan de va att bekosta ungdomarna lite?

Varför blir de alltid vi som ska lida när budgeten sätts, för nu i flera år i rad försvinner miljoner från skolan och med det blåa styret som front figur. Hur kan vi inte vara viktiga? Det är ju vi som är eran framtid!!

Just nu finns det hur många skolor som inte kan undervisa varje lektion med en lärare tackvare att vi ska spara in pengar till staten och då är det skälvklart vi unga och pensionärer som ska betala.

Hur många utav er som läser har inte far och morföräldrar som är pensionärer och har knappt råd att leva på sin dåliga pension och då vill våran styrande statsminister sänka allas pension med 500 kr bara för att spara in. Hur kan man göra så?!!

Min egen mormor har knappt så de räcker till nu och får tänka igenom varje köp hon gör för att klara sig, hur kan man då vara så omännsklig att ta de lilla dem har ? Tycker detta är ren skandal !! Snacka om att TA FRÅN DEM FATTIGA OCH GE TILL DEM RIKA !!! Detta landet behöver en demokratisk regering som inte skiter i folket och verkligen vill landets bästa !!

Och kom ihåg att LOVE IS RED

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0